2016. február 24., szerda

Bemutatkozás, tervek, célok

A Csapat
2014-óta heti rendszerességgel együtt futunk hárman. Folyton újabb és újabb tervek ötletek merülnek fel bennünk. Az egyik ilyen volt, hogy fussuk le az országos kéktúrát. Sok ideig tanakodtunk, gondolkoztunk, mígnem aztán 2016 februárjában nekivágtunk. 


Mivel pécsiek vagyunk ezért kézenfekvő volt a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli kéktúrával indítanunk. Szekszárdról indultunk és Írott-kőig megyünk. Munka és család mellett az egyben teljesítést nem tudtuk bevállalni, ezért szakaszokban fogunk haladni. 


Rácz Gábor (kék sapkában)- kétgyermekes családapa, aki ha éppen nem a családjával van, vagy fut, vagy túrázik a barátaival, akkor a Pécsi Tudományegyetem több karának a pályázati ügyeit koordinálja. 
Preferált cipő márka: Salamon:).

Seres Milán (szürke sapkában)- kétgyermekes családapa, aki ha éppen nem a Nomád túraboltban dolgozik, akkor a családjával van, egyéb időben fut, esetleg kirándul, túrát vezet! Ha marad még ideje, akkor blogol! www.onedoor.hu  tubesultratrail.blogspot.hu
Preferált cipő márka: Hoka!!!

Kurucz Gábor (sapka nélkül, általában pirosban:),1994-óta kerékpározom, futok, többnyire terepen vagy valami után, vagy valami helyett, vagy valami mellett a lényeg a hosszan. 2011-ben úgy döntöttem, hogy "megint komolyan" veszem és egyre többet megyek. A cél már nem csak egy "ultra" teljesítése... Saucony -ban:), két gyerek és google-s munka mellett:). www.vandorok.com stb...  
Preferált cipő márka: Saucony. 

A csapat "legmegfontoltabb" (=leglassabb) tagjaként mondom, ha bárhol-bármikor csatlakoznál hozzánk vagy érdekel amit csinálunk, jelentkezz nyugodtan, Én megvárlak. Egyszer valahol ezt írtam, azt hiszem máig aktuális: 

"Persze ennél bonyolultabb, de nem sokkal, úgy alakult, hogy évek "magányos" futásai után kialakult egy hármas. A "magányos" futásnak is volt oka, hisz nehéz hasonló gondolkodású, akaratú, érdeklődésű, embert találni. 2014-ben "összejöttünk" (Gábor, Milán, Én) és egyre többet és egyre érdekesebb célokkal kezdtünk futni nem csak bele a vakvilágba. Milánt nem zavarják az extrém helyzetek, főleg időjárásra vonatkozólag mint engem sem de nagyon megfontolt, Gábor pedig a jó tempójával és komfortzónájával egészen más stílust képvisel így érdekes képet mutatunk:). Azért is fontos ez a téma szempontjából, mert elhangzott egyik futásunkon, hogy azért jó egy egyesület mert ha ott valaki feldob egy ötletet (mikor, mennyit, merre) futásra vonatkozólag biztos lesz aki elmegy vele. MI valami hasonlóképpen működünk, már ha ráérünk:)).




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése